Geweldige opbrengst Tocht tegen Kanker 2021

27-06-2021 | 11:49

Wat hebben wij een ontzettend hartverwarmende dag achter de rug! De succesvolle eerste editie van de Tocht tegen Kanker bracht honderden mensen op de been.

Met elkaar zijn er duizenden kilometers afgelegd door de te fietsen, te wandelen en hard te lopen.

Voor sommigen was het een recreatieve bijdrage, maar wij hebben ook enorme sportprestaties voorbij zien komen. Ondanks dat we op afstand met elkaar in beweging zijn gekomen, voelde het door vele berichten en foto’s die met ons gedeeld zijn, ook dichtbij en samen. Onze grote dank daarvoor!

En de inzet van iedereen was niet voor niets, want wat een donaties zijn er met elkaar bijeengebracht. Wij hebben vandaag, zaterdag 26 juni 2021, het fantastische bedrag van €153.179,- kunnen overhandigen aan Ralph Stadhouders, die met zijn wetenschappelijk onderzoek een stap wil maken in de verdere ontwikkeling van immuuntherapie in het Erasmus MC Kanker Instituut. En daar heb jij aan bijgedragen! Geweldig!

Wil je de toelichting op het onderzoek van Ralph Stadhouders nog eens bekijken? In deze video vertelt hij waarom dit onderzoek zo belangrijk is.

 

 

Wij willen alle deelnemers en donateurs nogmaals ontzettend bedanken voor hun inzet en betrokkenheid. En natuurlijk hopen wij van harte iedereen in de toekomst weer te mogen verwelkomen op één van onze evenementen.

Immers, alleen mét elkaar maken we kanker kansloos.